Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yogaweekend till Barcelona 6-8 september 2019

september 6 - september 8

 Yogaresa till Barcelona i Spanien 6-8 september 2019

Passa på att unna dig en underbar energigivande yogaresa till Barcelona i Spanien 6-8 september. Vi kommer att yoga två klasser per dag morgon och eftermiddag under fredag-söndag. Under dagarna kan vi njuta av solen och på kvällarna kan vi uppleva staden! Yogaklasserna är både lugna yinflow till flödande vinyasa- och rocketklasser som avslutas med en härlig savasana. Yogaklassen på morgonen är en mer stillsam yinflow. Yogalärare: Marita Tilevi undervisar med värme, glädje och harmoni. Marita har undervisat yoga i många år i Tyresö och på It´s yoga Stockholm.

Yogashalan i Barcelona, finns belägen centralt i gamla delen av Barcelona. I Barcelona finns så mycket uppleva för dem som vill; kultur, dans, havsstränder, mysiga caféer och shopping. Kombinera storstadsweeekend med underbart välgörande yoga där du fyller på dig själv,  finner harmoni och får tillfällen för återhämtning.

Investering: 1950 kr för yogapaketet. Flyg och hotell bokas av dig, men jag tipsar gärna om flyg och hotell så att vi bor och flyger tillsammans. Biljetter nonstop flyg kostar ca 3200 kr och sedan hotell från 1200 kr beroende standard.

Intresserad eller har några frågor? Skriv till mig HÄR och du får mer information.

Detaljer

Börjar:
september 6
Slutar:
september 8
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Marita Tilevi (fd Sirviö)
Telefon:
070-5859294
E-post:
info@myogastudio.se
Webbplats:
Publicerad i Taggar: , ,