Yogaresor, events och yoga för företag

Salsa och yogaresa till Cuba 20 februari-1 mars 2020

Vill du följa med till Havanna Cuba för att dansa salsa och yoga?  Vi åker i år igen på denna fantastiska resa!! Det blir en härlig resa fylld med yoga, salsa och musik i soliga och varma Havana den 20februari – 1 mars 2020. Som stort bonus kommer vi även delta i deras årliga festival de la salsa en cuba med de absolut främsta salsabanden på Cuba. En stor folkfest i flera dagar.

Mer information finns här:

 

 

 

 

 

Yogaresa till Barcelona i Spanien  6-8 september 2019

Passa på att unna dig en underbar energigivande yogaresa till Barcelona i Spanien i vår. Vi kommer att yoga klass fredag, två klasser morgon och eftermiddag under lördag -söndag och sedan en morgonklass på måndagen. Under dagarna kan vi njuta av solen och på kvällarna kan vi uppleva staden!

Mer om yogaresan kommer snart finnas här! Om du är intresserad eller har några frågor så hör gärna av dig – skriv ett meddelande.

 

 

Yoga för företag

Yoga är en mycket bra investering i friskvårdsarbetet och denna yoga är en träningsform som passar alla. Håll kroppen, sinnet och lugnet i god form.

Yogan ökar förmågan att fokusera, hantera stress och öka välbefinnandet. De fysiska rörelserna stärker kroppen samt motverkar spänningar i leder, rygg, nacke och axlar. Kroschasana

Yogan vi erbjuder är en fysisk och flödande yoga som ger styrka, smidighet och harmoni. Du tränar din förmåga till mindfulness, medveten närvaro och koncentration genom att fokusera på harmoniska rörelser i kombination med din andning. Vi avslutar med en djupare avslappning och meditation. Det finns även möjlighet att förlänga yogan med klangmeditation. Allt du behöver göra vid klangmeditation är slappna av och njuta av de klingande tonerna och vibrationerna från de tibetanska klangskålarna. Detta ger en bra återhämtning som därmed minskar stress. Det finns även mer stillsamma klasser med mer betoning på yoga och mindfulness.


Vi erbjuder följande tjänster till företag:

Yogaklasser. Personal kan träna yoga regelbundet en gång i veckan. Vi kommer gärna till ert företag.
Events med yoga, yogaklang eller klangmeditation. Börja eller avsluta konferensen, eventet eller kick-off med yoga eller Yogaklang. Detta är ett rogivande sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag.

Sagt från tidigare företagskunder:
“Yogaklassen var helt fantastiskt. Skulle du kunna komma till oss varje vecka för att hålla en yogaklass?”

“Vilken bra start på morgonen, nu kommer jag vara lugn och glad hela dagen.”

Exempel på olika varianter gällande yoga för företag

Yoga för anställda på företaget

Yoga och mindfulness för företag,

Yoga  med klangmeditation för företag med eller utan raw foodbrunch

Kom gärna med en prisförfrågan! Hör av dig här eller skicka ett mail till info@myogastudio.se