Nyhetsbrev yoga februari

Hej yoginis och yogis!

Vad härligt att vara igång med yogan igen efter jul och nyårsledigheter! Dessutom går vi mot ljusare tider. Under våren kommer det bli en del yogaevenemang och det blir även lite special under loven samt röda dagar. När det gäller loven kommer det i princip att vara som vanligt med yogaklasserna med några undantag. Under påsklovet är det ingen yoga själva påskhelgen (dvs onsdag- söndag 12-16 april).  Annandag påsk som är en måndag då är det dock yoga på kvällen som vanligt. Ingen yoga valborgsmässoafton 30 april och 1 maj. Ingen ordinarie yoga torsdag 25 maj kristihimmelfärdshelgen. All information om datum osv gällande schemat kommer att finnas på hemsidan när det börjar närma sig. Notera också att söndagen den 12 februari är det ingen yinyoga kl 17.

När det gäller events under våren, kommer följande workshops och extra långa yogaklasser att finnas:

19 februari kl 13-15 Rocket 3 master class. En  stark, dynamisk och energigivande yogaklass där vi tar båda serierna från rocket 1 och rocket 2 tillsammans för yoga i 2 timmar. Ingen direkt workshop utan mer som en extra lång yogaklass. För yogavana. Anmälan behövs. 250 kr alternativt 1 klipp+100kr.

28 februari  under sportlovet kl 15-16 är det familjeyoga med klangresa för insamling till BRIS och barncancerfonden.  (220kr för en förälder och barn, syskon +50 kr) Anmälan behövs, begränsat antal platser.

5 mars  yoga med klangmeditation och rawfoodbrunch kl 11-14. För alla nivåer, mer info kommer.

2 april yoga strong flow 2 timmars master class. Stark och dynamisk yogaklass, extralång.-För alla nivåer.

28 april – en fredagsflow – Rocket 3 yogaklass master class 2 timmar igen. kl 17.30-19.30. Anmälan behövs. (passar bra en fredag eftersom det inte är någon yoga söndag eller måndag den valborgshelgen)

25 maj Yin och yang yoga 2 timmar specialklass för er som är hemma dagtid. Både lugn och stillsam men också fysisk och dynamisk yoga i en mix. För alla nivåer.

På sportlovet när det lunchyoga är även barn/ungdomar välkomna att vara med! Då blir det 50 kr per barn. (Så ett klipp på klippkortet som vuxen eller drop in pris + 50 kr per barn). För de barn som inte vill yoga men där förälder vill yoga så är det ok att ta med barnen och de kan lugna vara på nedre plan under sportlovet. Där kan de rita, läsa, spela på ipads osv under tiden. Meddela mig om barnen kommer med så att jag vet.

Mer events kommer under våren så som raw foodkurser och knyta dina yogamala (halsband) mm.

För er som vill bygga upp yogastyrka (core, rygg, axlar osv) kan gärna droppa in på Kenneths klass Yoga strenght core på torsdagar kl 18.15. Ni kan även använda M klippkort för att gå på Saras klasser.

Gilla M yogastudio Tyresös facebooksida så har du tillgång till nyheter, samt kika gärna in på hemsidan www.myogastudio.se och schemat lite då och då för senaste uppdatering.

 

Namaste,

Marita Tilevi

 

Publicerad i Nyhetsbrev Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*