Yoga i sommar, nyhetsbrev

Hej yogis!

Så har sommaren äntligen kommit hit! Härligt. Det kommer att vara yoga nästan hela sommaren med ett sommarschema som börjar lite smått från 28 maj. Vi stänger igen helt under veckorna 28-30.

Jag kommer även hålla yoga utomhus. Det blir på onsdagkvällar kl 18.30 yoga flow/rocket light ( alla nivåer) antingen i Vendelsö hos mig vid terassen vid sjön eller  i fornuddsparken och skulle det vara regn blir det i M yogastudio istället. Maila mig om du är intresserad så meddelar jag vart det blir. Detta gäller redan från nästa vecka dvs, 23 maj. Även fredagar lunchyoga kommer bli utomhus från nästa vecka i Vendelsö på terassen. Fortfarande behövs anmälan så mailar jag adress mm.

Jag kommer även att hålla en yoga med klangmeditation söndagen kl 13-15 preliminärt datum den 3 juni. Det blir utomhus vid vattnet på terassen om det är fint väder.  Antingen ett klipp på klippkortet+80 kr. Eller 260 kr. Maila mig om intresse. Det kommer troligen ett ytterligare tillfälle senare i sommar också. Återkommer med ett datum.

Yoga strong flow /Rocket 3 för er som vi ha en härligt lekfull och svettig yogaklass en måndag kväll i sommar, prel datum 2 juli. Denna klass börjar kl 18.45-20.30. Ett klipp + 50 kr eller 240 kr.

Extra lång yinyoga 2,5 tim blir det söndag 1 juli. Då börjar yogaklassen kl 15-17.30  och ersätter befintlig yin yoga den dagen. Ett klipp + 100 kr. Alternativt 280 kr.

Snart kommer en föreläsning om Ayurveda för dem som är intresserade av att fördjupa sig i detta spännande ämne. Datum kommer senare.

Den 9-11 juli håller jag tillsammans med Jessica Lyon ett retreat. Fram till 21 maj är det rabatt 500 kr för dem som vill sova i en mysig delad stuga och för dem som vill vara med på dagretreat så är det 300 kr rabatt. Se mer här:

http://www.myogastudio.se/event/retreat-yoga-stressreleif-green-eating/

www.myogastudio.se
Kom och njut av ett yogaretreat nära Stockholm i vacker miljö med utsikt över sjön i sommar. Den 9-11 juli Här kan du yoga, återhämta dig och fylla på dig själv under några dagar i lugn miljö.

 

Just nu erbjudande om yoga klippkortet över sommaren med 100 kr rabatt samt med en extra månad. Erbjudandet gäller köp av klippkort under maj månad. För er som vill gå drop in finns sommarpriset för 170 kr per klass/drop in.

Preliminärt blir sommarschemat från 28 maj så här:

måndagar: kl 18.45-20.05 Yoga vinyasa (rocket light/ashtanga vinyasa baserad klass)

onsdagar:kl 12-13 lunchyoga

onsdagar: kl 18.30-19.45 yoga vinyasa (rocket light alla nivåer) utomhus vid fint väder

torsdaga:r yinyoga kl 18.15-19.40 (sommarpaus från 14 juni)

fredagar: kl 12-13 ´lunchyoga (utomhus vid fint väder) anmälan behövs

söndagar:kl 16.15-17.40 yinyoga

Och sist men inte minst! Jag uppdaterar information om enligt nya personuppgiftslagen GDPR. Jag har enbart era mailadresser sparade i ett kundregister för utskick av nyhetsbrev. Dessa uppgifter skyddas. Om ni inte vill finnas med era mailadresser så meddela mig och jag tar bort dem. Alla bilder som publiceras på hemsida eller facebooksida har fått era godkännande innan. Jag frågar alltid om det är okej att publicera bilder innan jag lägger ut dem. Om det skulle vara något ni ser och inte vill vara med så säg till så tar jag bort bilden.

Ha det så fint nu. Och jag hoppas verkligen att vi ses yogamattan inne eller ute i sommar! HÅll utkik på roliga events för det kan komma mer. Tips följ gärna M Yogastudio på facebook och dela inlägg mm. Kika även på hemsidan för där uppdateras schemat varje vecka.

Ha en underbar sommar alla fina!

Namaste

Marita Tilevi

Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*