Yoga workshops rocketyoga, nybörjarintensiv, raw food brunch mm

Det kommer snart en hel del roliga yoga workshops för dig som vill fördjupa dig inom yogans olika delar. Följande workshops kommer i höst:

Rocket yoga med extra tid för genomgång av handstående och andra upp-och nervända positioner. Workshopen passar både de vana Rocketyogisarna och andra yogavana men som kanske inte tidigare provat just Rocketyoga. Denna klass är 2 timmar och då gör vi en Rocketyoga (mixed levels) där vi stannar upp emellanåt för att finslipa tekniker samt extra tid för att öva olika yogapositioner på ett lekfullt sätt. Garanterat en energigivande och rolig yogaklass. Mycket kraftfull och dynamisk.

Nybörjarintensiv, asthangayoga som baseras på två tillfällen workshop 2 tim lördag och 2 timmar söndag. För dig som vill komma igång med yogan för att sedan kunna droppa in på de andra klasserna på schemat.

Yoga, klangmeditation med rawfoodbrunch

Teknik-klass baserad på yogavinyasa /asthangavinyasa. Här går vi grundligt igenom teknikerna samtidigt som vi gör en yoga vinyasaklass. Dynamisk och fysisk men i ett lugnare tempo.

Klangmeditation med smoothie och rawfoodtilltugg.

Är du intresserad? Skicka in en anmälan så hör vi av oss med datum och mer info. Du kan också hålla utkik här på hemsidan.

Yogabild Utita hasta padagustasana

Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*