Yogaschema våren 2021

Yogaschema och priser

Nybörjarintroduktion vinyasa ett nytt tillfälle kommer längre fram- mer info snart och anmälan kommer här

Schema våren 2021
Schemat är reducerat under coronatiden. Vi kör på måndagar och onsdagar, anmälan behövs!

Måndag

kl 18.00-19.10 Rocket yoga som även passar ashtangis (Marita) *för yogavana *anmälan behövs

Onsdagar

kl 18.00-19.05  yinyoga (Marita) *anmälan behövs

 

 

 Under lov och helgdagar är det oftast inga eller enbart få klasser enligt ordinarie schema.

Anmäl intresse eller boka din plats HÄR på den yogaklass du vill gå. Samtliga yogaklasser och kurser på schemat är på M yogastudio Tyresö på Radiovägen 10 i Tyresö. (Samma hus som Step in dansstudio, en trappa upp).  Anmäl ditt intresse och boka din plats: info@myogastudio.se eller marita_sirvio@hotmail.com.

Priser för klippkort och drop in

Du kan köpa klippkort 15 ggr för 2450 kr eller 10 ggr för 1800 kr eller gå drop in för 220 kr. Prova på pris för 180 kr.  Boka in dig på den eller de yogaklasser du vill gå under hösten för garanterad plats. I och med klippkortet kan du även välja att gå vilka yogaklasser du vill under veckan.  Terminskort finns också för dig som vill gå ofta;  900 kr per månad under 6 månader.  Pris vid events med familjeyoga för en vuxen och ett barn drop in: 250 kr och för medföljande syskon +60 kr eller klipp på klippkort +50kr barn.

*Klippkort gäller i 6 månader. Det går bra att gå vilken klass i veckan du vill.

Betalning till BG 5969-7177 (miksi yoga) eller swich 070-5859294 (Marita Tilevi). Skriv ditt namn och den yogaklass du mest kommer att gå.

De yogaformer som erbjuds är:

Ashtanga vinyasa. En väldigt dynamisk kraftfull yogaform där olika rörelser är sammankopplade i en bestämd serie rörelser med ujjaiandning. Man börjar alltid med solhälsning A och B och en sekvens av stående asana innan man går vidare. Man lägger till en rörelse i taget i den takt man är redo. Denna klass är en MPS, dvs modified primary series.

Rocket ashtanga vinyasa. En mycket kraftfull energigivande och dynamisk yogaform. Rocket är en lekfull och tillåtande yoga där vi i ett snabbare flöde väver in armbalanser och inversioner, dvs upp- och nervända positioner. Rocket 1 och Rocket 2 börjar båda med solhälsningar 1 och 2, därefter följer något olika yogasekvenser.  Rocket 2 väver in fler armbalanser. Denna yogaform utvecklades av Larry Schultz grundaren av It´s yoga international. ”Relax, breath and go with the flow”. Ca 75-90 min.  Rocket 3 innebär en mix av Rocket 1 och 2. Rocket light innebär en mer modifierad rocketyoga som anpassas efter deltagarnas nivå. Läs mer om Rocketyoga här.

Vinyasa är en mjukare fysisk dynamisk yoga som ger smidighet, styrka och harmoni. Här länkas rörelserna samman i ett härligt varierande mönster och flöde. Här kan yogaklasserna vara utifrån olika nivåer. En öppen nivå innebär att yogan utförs i ett lugnare flöde som passar såväl den ovane yogautövaren som den vana utövaren. Mindfulnessövningar, fokus på medveten närvaro, vävs in i yogaklasserna.

Familjeyoga en lekfull, glad och harmonisk yoga som passar alla i familjen. Det går utmärkt att komma alla eller delar av familjen. Kommer vid några tillfällen under året.

Yin yoga är en mjuk, lugn och meditativ yoga. Ingen styrka alls krävs. I stort sett utförs varje position sittandes och liggandes. Varje position håller vi i ca tre minuter och vi använder klossar, bolsters och filtar så att yogan blir mycket återhämtande. Denna yoga passar mycket bra för dem som vill fördjupa sin stretch i en vilsam form.

PT yoga personlig yogaträning  där vi utgår från vilken yogaform du vill ha (ex om det är dynamisk fysisk yoga eller mer yinyoga, eller båda),  vad du vill få ut av yogan, om du har ont någonstans, är stressad osv. Jag skriver frågor i ett mail innan PT. Sedan anpassar jag yoga för dig och i samband med PT  gör vi en yogaklass men det blir också en del genomgång av linjeringen samt “teknik” att tänka på. Lite som workshopform men fortfarande en yoga. Pris för en timme är 750kr, vill du boka in tex tre timmar/tillfällen direkt så blir det rabatt 150kr  på totalpriser för tre timmar.

Klangmeditation. Denna meditationsform ger dig återhämtning genom djupavslappning. Det enda du behöver göra är att ligga ner och ta emot de vibrerande tonerna från de tibetanska klangskålarna. ca 45-60 min. Kommer på schemat senare i höst samt som events/ workshops!

Yoga nidra. En guidad meditation som ger mental återhämtning och avslappning. Ca 20-30 min. Kommer som enstaka tillfällen.

Yogaklang. En yogaklass där vi börjar med en flödande yoga som sedan avslutas med en lång Klangmeditiation. Ca 2 tim. Kommer som events /workshops.